Màgia… res és el que sembla… (Fotos de vacances-2-)

Segona edició de fotos que m’inspiren màgia d’aquestes vacances…

Fotos de 3 tendes de màgia: Angoulême, Rennes i Paris… La primera estava tancada, m’hagués agradat entrar-hi… des de fora donava ganes de traspassar el vidre…, a la segona ens van tractar molt bé i hi vaig comprar un joc molt guai (que feia dies que perseguia) i la tercera, que és també un museu, és una passada, hi vaig sempre i sempre hi vull tornar…
fotos de vacances 2

Una foto, que NO és d’una tenda de màgia, de Paris… i que té un nom ("Juste une illusion"-"Només una il·lusió")… que m’inspira màgia… sí… perquè tot plegat… només és una il·lusió… la màgia i la vida potser també ?

fotos de vacances 2

I aquest bar de Paris també… "Le Caveau des Oubliettes" amb el subtítol: La Guillotine Pub…
Guillotina màgica que es pot trobar a qualsevol tenda de màgia… Ja he tancat el cercle…

fotos de vacances 2

Em reafirmo amb el que vaig dir aquí fa uns dies, la màgia està per tot arreu… només cal mirar amb ulls… màgics…

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

màgia.cat
www.offmagia.com/facebook

facebook off màgia

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.