Daniel 1 any…

Primer cartell imaginari… (llegeix aquí per saber què són els Cartells imaginaris…)

Cartells Imaginaris
Els àlbums antics tenen un encant !!!, doncs això…, vaig agafar una pàgina d’un àlbum de fotos de quan era petit…, sempre m’ha agradat aquesta foto amb aquella pilota que era més gran que jo, que era blava, blanca, taronja, i que està en més d’una foto d’infantesa… Jo anava creixent i la pilota no, la pilota cada cop era més petita…
Quan era petit, no entenia com seria fer-se gran, vull dir, físicament, vull dir que no entenia com podria arribar a ser alt, com els adults, no m’ho podia imaginar…
Era quelcom màgic…
Fins que un dia, no saps ben bé com, no te n’adones i et fas gran… és com un joc de mans…

Fins la setmana que ve… la setmana que ve un nou Cartell Imaginari…
Daniel
www.magia.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.