Cartells imaginaris

Què són els cartells imaginaris ?
M’ho acabo d’inventar…
Resulta que molt sovint m’assalten idees i no les puc realitzar, no ho puc reproduir tot… un dia vaig pensar que el logo de l’espectacle, aquest:
off màgia
…podria estar a tot arreu, si us en recordeu, vaig començar fent-lo protagonista d’un pot de xiclets…
off màgia
I com que no sé quan ho podria fer, i perquè no es perdin enmig d’anotacions incomprensibles en llibretetes perdudes… He pensat que era millor començar ara… Tot plegat pel pur plaer de la creació, de tenir una idea i fer-la realitat, una petita mostra seleccionada del que passa pel meu cap… i que com tot el que faig aquí, és per passar-m’ho bé…
Així doncs… aquest estiu, cada setmana posaré un cartell possible / impossible de l’espectacle, amb el grafisme off que ens hem inventat…
Són cartells imaginaris perquè han sorgit del no res, i segurament es quedaran aquí… Qui sap…

Daniel
www.magia.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.