El primer joc…

Primer Joc 

La setmana passar us vaig parlar de la meva primera capsa de màgia, i avui seguiré amb aquest atac de nostàlgia, parlant d’aquell o aquells primers jocs de mans que vaig fer… (jocs de màgia, no vull que les ments malaltisses pensin altres coses… jeje)

La majoria dels jocs d'aquella capsa infantil, per mi eren incomprensibles, diria que eren més difícils que les actuals capses, o potser m’ho sembla ara amb la distància, no hi havia jocs immediats, tots requerien esforç, abstracció… com la bona màgia.
Hi havia un tros de fusta molt ben pintat amb una goma elàstica que traspassava per dins fins un caputxó superior…, em va costar molt temps saber quina n'era la gràcia, hi ha moltes capses de màgia que tenen jocs no adequats per un nen, aquest en seria un clar exemple (és el joc de la foto, juntament amb uns daus, també d'aquella capsa).
M'agradava fer el joc de la vareta que es torna de goma (que requereix molt treball), un joc amb unes fustes numerades, molt bo (a la meva capsa, molts dels jocs eren de fusta, com a les capses clàssiques), un amb unes reines i evidentment jugar amb la corda (encara la tinc), encara tinc molts dels jocs d'aquella capsa.

Uns anys després em van comprar jocs mans de la Disney, amb cartes on hi sortia el Mickey Mouse, no era el mateix…
Encara em compro capses de màgia, sí, és una mania que tinc, potser és que per uns moments voldria tornar a aquella innocència dels primers anys…

Què nostàlgic m’està quedant tot ?!… Ho acabo de decidir…, la setmana que ve parlaré del futur!

Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.