Un regal per tots vosaltres… www.offmagia.com

www.offmagia.com

Avui em miraré el melic…
Us explicaré la petita història d’aquest diari, de com va sorgir la idea quasi per casualitat i avui per tots vosaltres us faré un regal…
Al gener vàrem actuar al Cafè Teatre el Llantiol i per tal de promocionar l’espectacle vaig consultar a un amic (gràcies Miquel) que em va suggerir fer un bloc a blocat. La idea em va engrescar, vaig pensar que seria una gran ocasió per explicar que em passava pel cap, que passava pel cap d’un mag que està apunt d’estrenar un espectacle, els meus secrets. Cada dia vaig posar un article, cada dia deixava anar les meves inquietuds. Si teniu curiositat podeu llegir-los, son els primers articles del diari d’un mag.
I després de l’estrena, vaig continuar escrivint, setmanalment al diari.

Ara (la Cristina i jo) hem fet una pàgina web, una pàgina web que seria complementària amb el diari, una pàgina per mostrar-vos, explicar-vos els nous projectes, els espectacles, les fotos d’altres actuacions, fotos d’objectes del meu “museu màgic” imaginari, etc…
Avui, us informo en primícia, pels que em coneixeu, pels que em llegiu periòdicament, pels que passin per casualitat, tots sou benvinguts… del naixement de la primera versió de la pàgina:

www.offmagia.com

En aquesta primera aproximació podreu veure el disseny de la pàgina, l’anunci i l’apartat de fotos. De mica en mica anirem afegint tots els continguts que seran complementaris amb els del diari que esteu llegint i que evidentment, seguiré enriquint setmanalment. La pàgina ha estat dissenyada per la Cristina del nostre departament de disseny gràfic ;).
L’anunci és una animació que m’ha donat una mica de feina (la Cristina m’ha ajudat amb el tractament de les fotos i els seus savis consells).
Volia fer una presentació visual, un anunci de l’espectacle, que transmetés la filosofia de off màgia o sigui, que fos un petit espectacle de màgia per al web.
Així doncs, per tots vosaltres:

www.offmagia.com

La propera versió del web tindrà més informació de off màgia.
Anirem millorant-la dia a dia.
Us aniré informant de les novetats des d’aquest diari.

Fins la setmana que ve.

Daniel
diaridaniel@offmagia.com

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.