Mag Secret

SuperMag

Caricatura a lo "south park" que em van regalar aquest nadal.

Mag Secret

(qualsevol coincidència amb la realitat és pura casualitat o potser no…)

Com cada matí m’aixeco per a anar a l’oficina. Ells no saben que sóc mag.
No s’adonen que cada cop que arrufo el nas resolc un problema, que aparco la meva escombra màgica al terrat i que pujo més ràpid que ningú les escales, perquè levito i no toco de peus a terra.
Potser sí que no toco de peus a terra ?
Sóc l’avorrit oficinista, el Clark Kent que sota porta uns calçotets de Superman i mitjons de “los increibles”, el Peter Parker de la màgia que de nit actua al bar cabaret, i que en somnis, recorre els carrers de la ciutat creant il•lusions.
I de dia, sóc un més d’aquesta oficina al mig de la city.
I m’avorreixo…
M’avorreixo quan em parlen de futbol, quan faig fotocòpies, quan he de donar explicacions banals sobre problemes banals, quan em truquen per protestar i he de contestar, quan el meu jefe exigeix, quan no em paguen el sou que em mereixo, …

Tots portem un mag secret dins nostre.
Millor no tocar de peus a terra… la vida és més divertida.

I a mitja setmana parlaré de V de Vendetta que s’estrena aquest divendres 7 d’abril…, vaig anar a la pre-estrena dijous passat. Em va agradar molt!. I us en vull parlar.

Daniel
diaridaniel@offmagia.com

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Mag Secret

  1. ronals diu:

    Ja ho he llegit, que no t’agrada el futbol, mag, però, ¿no podries mirar de fer alguna cosa amb el nas amb el sistema que vulguis perquè dimecres la pilota entri unes quantes vegades a la porteria en què ha d’entrar? Tots tenim alguna debilitat…

Els comentaris estan tancats.