“La Sirenita” i un space-invader. 1ª Part (de 3)

Aquesta setmana santa hem anat a Copenhaguen. Explicaré coses, ho faré en tres fascicles, des d’ara fins diumenge…
He batejat la sèrie amb el títol:
"La Sirenita", un parc del segle XIX, un hotel "modernillo" i un space-invader…

Copenhaguen: 1ª Part (de 3)

Un space-invader a Copenhaguen…

Space Protector

He caçat un space-invader a Copenhaguen…!!! En una botiga de Copenhaguen, vàrem comprar aquesta bossa, on hi ha dibuixat un extraterrestre (en aquest cas seria un space-protector) com els de l’article de la setmana passada:

http://offmagia.bloc.cat/post/3633/66517

"La Sirenita"

És un tòpic de la ciutat, i ha estat, periòdicament, maltractada per persones incíviques, per gent que s’han dedicat a pintar-la, a tallar-li el cap…, l’ajuntament està pensant en traslladar-la, mar endins, per evitar que sigui tan accessible a les agressions.

En aquesta adreça hi ha un recull de les agressions a la pobre sireneta: http://hjem.get2net.dk/OSJ_INDEX/hybenrose/havfruen/eng/vandalism.htm (gràcies Cristina per ajudar-me a trobar el link que havíem perdut)

He de reconèixer que em va produir felicitat veure "la sirenita", no sabria explicar la raó…segurament és la mateixa sensació de felicitat idiota que em produeix fer fotos als autobusos de Londres, a Picadilly Circus o als tramvies de les ciutats on n’hi ha… a la foto: la sirenita i jo…La Sirenita i jo

Divendres publicaré la segona part…

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
www.offmagia.com

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.