Ensenya la carta a la camera…

Off màgia a BTV

Ensenya la carta a la camera…

Divendres passat 20/10/2006, vàrem tenir la oportunitat de presentar a Barcelona TV – BTV, la nostra màgia, la màgia d’ off màgia.
Moltes gràcies, des d’aquí a tot l’equip de “La Tarda” que ens va tractar molt bé.

Estic molt content d’aquesta experiència televisiva.
Ara penso que tot just fa dues setmanes, parlava en aquest diari del programa de TV Nada X Aquí i això em fa reflexionar sobre la màgia a la tele…

Quan era petit, la primera màgia que vaig veure va ser per la TV, fins molt més tard no veuria el primer mag de carn i ossos (que em fa fer desaparèixer el meu rellotge de primera comunió).
La meva vocació de mag (com de molts altres), te com a primers referents: una capsa de màgia i els mags que veia per la petita pantalla. Ara visualitzo un nen petit, davant d’una pantalla que li semblava molt més gran del que era realment, veient mags enllaçant anelles, amb cartes que es transformaven còmicament a la vista del públic… més endavant, en Tamaríz en aquell mític (per mi) “Magia Potagia”, dient als espectadors que ensenyessin la carta escollida a la camera.

Divendres, també vaig dir-li a la soferta (per aguantar-me) espectadora, la Isabel (gràcies…). Perquè els mags, dins el meu imaginari de mags televisius, fan aquestes coses.

Per tant, no us oblideu d’ensenyar la carta a la camera!
Ens veiem per la tele! Quan els de la tele vulguin…, jo encantat.

Fins la setmana que ve.

Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Ensenya la carta a la camera…

  1. ciwoc diu:

    Has penjat el video al youtube??
    Pots penjar-lo i “incrustar-lo” al blog, com faig jo amb alguns videos.

Els comentaris estan tancats.