Taller de Màgia

Fotos Taller de Màgia

– “Llenço la Primera Pilota, recorda, sobretot, trajectòria paral·lela a mi…”
Aquests dies he impartit uns Tallers de Màgia i realment cada vegada em reafirmo més en que la Màgia és un exercici excepcional.
Practicant Jocs de Mans, fas treballar el cap, la memòria, les mans, la manipulació, la coordinació, la psicomotricitat, la inventiva, la imaginació, el riure, la diversió, pensar, … fent màgia et sents viu.

– “Segona Pilota,… vigilar quan arribi al punt àlgid (això em recorda una altra cosa), llavors hauré de llençar la tercera …”
Aquesta setmana, veient els meus alumnes, he vist que ells també, en aquells moments, han tingut aquesta sensació. He vist cares de felicitats, cares àvides d’aprendre, d’il·lusió… A mi també m’ha fet molta il·lusió.

– “I la Tercera Pilota, … he tornat a llençar la primera Pilota, la segona m’arriba a la mà i ara la Tercera… tot a la vegada, un lio!…”
Aquesta setmana, paral·lelament al curs, també he après coses noves pel meu compte, m’he ficat al cap aprendre a fer malabars amb tres pilotes, i ho estic aconseguint!, aprendre alguna cosa nova, és molt engrescador, molt recomanable per tothom, també et fa sentir viu.

Fins la setmana que ve, que la màgia us acompanyi, que la vida vagi bé, jugueu a fer malabars amb la vida…

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
www.offmagia.com

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.